WORKSHOP SOULSTONES (2-daagse)

Heb je die kinderlijke, blije verwondering voor mooie details overal rondom jou in het leven weten te behouden met de voorbijglijdende jaren? Raken dat eeuwenoude sierlijk gekerfde symbool in die kerkmuur; die enkele voor jou zo juiste woorden op een weergaloos brok verweerde steen, je recht in je ziel?

Binnenkort geef ik een pretentieloze basisworkshop voor iedereen die de kriebels voelt om ‘het’ nu eindelijk zelf maar eens te proberen, dat kappen in steen.

En dat kappen in steen, dat is eigenlijk zacht ritmisch tikken, met relatief weinig kracht en voor zowat iedereen met wat maturiteit en een beetje handigheid weggelegd.

Twee dagen lang gaan we in alle rust en in een mooie omgeving, met een zeer beperkte groep van 5 enthousiaste deelnemers, aan de slag. Ons doel is de fundatie, langzaam maar zeker met basiskennis van zaken die beitel richting te geven naar een fijn resultaat. Inzicht te krijgen in de materie, inschatten en aanvoelen van je inspiratie en de uitvoering ervan. De Soulmade Creaties kan je als voorbeelden zien.

Het geeft zoveel ‘inner peace’ om je onder te dompelen in deze bijna meditatieve bezigheid. Opgaan in het eigenste moment met enkel een hamer en beitel, je wil, je idee en voor je een miljoenen jaar oud onweerstaanbaar gestold stukje natuur.

Wel dan, wat houdt je nog tegen?

IK ZORG VOOR ALLES

  • Werkmateriaal: Syllabus, beeldhouwtafel, beitels, hamer en een paar ‘oefenstenen’.
  • Een gezonde lekkere lunch, koffie, thee, water en een versnapering op tijd en stond.

Mijn naam is Gowy Rudy, en ik ben die zesde enthousiaste deelnemer, die jou zal begeleiden, en zich zal laten geleiden door jullie als mensen en groep, met wederzijdse passie en respect.

Praktische gegevens

Wanneer:
De eerste workshop “Soulstones” vindt plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli (Gentse Feestenweek). Opgelet: enkel indien het weer het toelaat (aangezien de workshop buiten plaatsvindt).
De volgende workshops vinden plaats op vrijdag 16 augustus en zaterdag 17 augustus alsook de week daarop volgend, vrijdag 23 augustus en zaterdag 24 augustus.

Locatie:
Op adres van mijn Ontwerpatelier – Bekemolen 6 te 9700 Mullem (Oudenaarde).

Dagindeling:
Ontvangst vanaf 9u met een kopje koffie of thee
Start workshop om 9u30 (stipt)
Lunch van 12u30 tot 13u30 (inbegrepen)
Einde dag omstreeks 17u

Prijs:
Deze 2-daagse workshop wordt jou aangeboden voor 198* incl. BTW (factuur is mogelijk op aanvraag). Hierbij is alles inbegrepen zoals hierboven vermeld.
*Voor 2019 geldt er een lanceringskorting van 15%, zodat de prijs nu komt op € 168 incl. BTW!

Inschrijving en betaling

Zin gekregen om je in te schrijven? Doe dit dan via de knop hieronder. Je krijgt dan een “voorlopige” bevestiging, zodat je weet dat je inschrijving geregistreerd is.

Je inschrijving is pas definitief nadat ik je betaling heb ontvangenNa ontvangst van betaling krijg je een bevestigingsmail met alle praktische gegevens. Je schrijft je best zo snel mogelijk in, want plaatsen zijn zeer beperkt.

De betaling gebeurt als volgt:

  • Je stort 198op rekeningnummer BE35 9730 3364 9637 op naam van Gowy Rudy met als vermelding “Workshop Soulstones” (hierna is je inschrijving definitief).
    *Voor 2019 geldt er een lanceringskorting van 15%, zodat de prijs nu komt op € 168 incl. BTW!

Opmerking: Aangezien deze workshop enkel doorgaat bij droog, niet stormachtig weer, krijg je een paar dagen op voorhand nog een bevestiginsmail indien de workshop doorgaat zoals gepland. Bij slecht weer prikken we een nieuwe datum. Je hebt uiteraard steeds de mogelijkheid om je geld integraal terug te vragen indien een volgende datum niet past. Je kan er ook voor kiezen om je plaats te behouden voor de workshop die daarop volgt. Het zou namelijk jammer zijn dat je deze opportuniteit zou missen door de niet-welwillendheid van het Belgische weer.

Van harte welkom.

Rudy Gowy

Mijn Contactgegevens

Rudy Gowy

Bekemolen 6 - 9700 Oudenaarde

info@ontwerpatelier-soulmade.be

Linkedin - Facebook - Instagram - Pinterest

+32 (0)475 667 717

BE 0874.402.738

error: Content is protected !!