WORKSHOP SOULSTONES (2-daagse)

Heb je die kinderlijke, blije verwondering voor mooie details overal rondom jou in het leven weten te behouden met de voorbijglijdende jaren? Raken dat eeuwenoude sierlijk gekerfde symbool in die kerkmuur; die enkele voor jou zo juiste woorden op een weergaloos brok verweerde steen, je recht in je ziel?

Ik organiseer een pretentieloze basisworkshop voor iedereen die de kriebels voelt om ‘het’ nu eindelijk zelf maar eens te proberen, dat kappen in steen.

En dat kappen in steen, dat is eigenlijk zacht ritmisch tikken, met relatief weinig kracht en voor zowat iedereen met wat maturiteit en een beetje handigheid weggelegd.

Twee dagen lang gaan we in alle rust en in een mooie omgeving, met een zeer beperkte groep van 5 enthousiaste deelnemers, aan de slag. Ons doel is de fundatie, langzaam maar zeker met basiskennis van zaken die beitel richting te geven naar een fijn resultaat. Inzicht te krijgen in de materie, inschatten en aanvoelen van je inspiratie en de uitvoering ervan. De Soulmade Creaties kan je als voorbeelden zien.

Het geeft zoveel ‘inner peace’ om je onder te dompelen in deze bijna meditatieve bezigheid. Opgaan in het eigenste moment met enkel een hamer en beitel, je wil, je idee en voor je een miljoenen jaar oud onweerstaanbaar gestold stukje natuur.

Wel dan, wat houdt je nog tegen?

IK ZORG VOOR ALLES

  • Werkmateriaal: Syllabus, beeldhouwtafel, beitels, hamer en een paar ‘oefenstenen’.
  • Een gezonde lekkere lunch, koffie, thee, water en een versnapering op tijd en stond.

Mijn naam is Gowy Rudy, en ik ben die zesde enthousiaste deelnemer, die jou zal begeleiden, en zich zal laten geleiden door jullie als mensen en groep, met wederzijdse passie en respect.

Praktische gegevens

Wanneer:
Een workshop wordt georganiseerd vanaf 4 inschrijvingen. We bekijken dan samen de meest ideale momenten om de workshop te starten.

Locatie:
Op adres van mijn Ontwerpatelier – Bekemolen 6 te 9700 Mullem (Oudenaarde).

Dagindeling:
Ontvangst vanaf 9u met een kopje koffie of thee
Start workshop om 9u30 (stipt)
Lunch van 12u30 tot 13u30 (inbegrepen)
Einde dag omstreeks 17u

Prijs:
Deze 2-daagse workshop wordt jou aangeboden voor € 175 incl. BTW (factuur is mogelijk op aanvraag). Hierbij is alles inbegrepen zoals hierboven vermeld. 

Inschrijving en betaling

Zin gekregen om je in te schrijven? Stuur dan een e-mail naar info@ontwerpateliersoulmade.be en laat me weten dat je interesse hebt. Dan registreer ik je inschrijving.

Bij voldoende inschrijvingen ontvang je een mail met alle praktische informatie en de betalingsgegevens.

Opmerking: Aangezien deze workshop enkel doorgaat bij droog, niet stormachtig weer, krijg je een paar dagen op voorhand nog een bevestiginsmail indien de workshop doorgaat zoals gepland. Bij slecht weer prikken we een nieuwe datum. Je hebt uiteraard steeds de mogelijkheid om je geld integraal terug te vragen indien een volgende datum niet past. Je kan er ook voor kiezen om je plaats te behouden voor de workshop die daarop volgt. Het zou namelijk jammer zijn dat je deze opportuniteit zou missen door de niet-welwillendheid van het Belgische weer.

Van harte welkom.

Rudy Gowy

Mijn Contactgegevens

Rudy Gowy

Bekemolen 6 - 9700 Oudenaarde

info@ontwerpatelier-soulmade.be

Linkedin - Facebook - Instagram - Pinterest

+32 (0)475 667 717

BE 0874.402.738